Izložba pasa mešanaca na Štrandu, svi mešanci pozvani

Izvor: Radio 021, 03.Okt.2018, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba pasa mešanaca na Štrandu, svi mešanci pozvani

Peta po redu izložba pasa mešanaca, koju organizuje "Zoohigijena i veterina", održaće se u nedelju, 14. oktobra na Štrandu.

Uvođenje pasa počinje u devet časova, a svečano otvaranje izložbe je u 10 časova.

Satnica izložbe:

09:00 – 10:00 Uvođenje pasa10:00 – 10:15 Otvaranje izložbe10:15 – 14:00 Ocenjivanje pasa 14:30 – 15:00 Finale – Ko je šmeker celog grada? – izbor za prvu, drugu i treću najkeru izložbeUčešće na izložbi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << mogu da imaju svi psi mešanci, invalidni psi, slepi i gluvi psi. Izlagači sa sobom treba da ponesu važeću potvrdu o vakcinaciji protiv besnila ili pasoš iz koga se može utvrditi važenje vakcine, što je važno jer psi koji nemaju potvrdu o vakcinaciji ili pasoš neće biti pušteni u izložbeni prostor.

Agresivni psi moraju da nose zaštitnu korpu. Psi moraju da budu na povocu sve vreme trajanja izložbe. Puštanje pasa sa povoca i istrčavanje nije dozvoljeno. Vlasnik snosi odgovornost za eventualnu štetu koju načini pas.

Žiri će odlučivati o pobednicima iz svih kategorija izložbe i dodeliti nagrade sponzora ove manifestacije.

Kategorije izložbe:

1. Najklinci i klinceze – izbor za najlepši par pas i dete (starije od sedam godina)

2. Ogledalce moje – izbor za najsličnijeg vodiča/vlasnika psa svom ljubimcu

3. Najdlakavac – izbor za najčupavijeg psa na izložbi

4. Al se nekad dobro jelo – izbor za najlepšeg elegantno popunjenog psa

5. Ne pitaj me za godine – izbor za najlepšeg najstarijeg psa

6. Moj garavi gari – izbor za najlepšeg crnog psa

7. Niko kao ja – izbor za najlepšeg psa sa invaliditetom

8. Uši moje ponosito nosim – izbor za najlepše uši

9. Unikatni miks – izbor za unikatnog mešanca

Pobednik iz svake kategorije prolazi u finale pod nazivom "Ko je šmeker celog grada?" i takmiči se za prvu, drugu i treću najkeru izložbe.

Cilj izložbe je promocija udomljavanja kao jednog od najlepših načina za pružanje ljubavi i pažnje napuštenim psima u našem gradu.

U slučaju loših vremenskih prilika, izložba će se održati u hali na Novosadskom sajmu po istoj satnici i dinamici.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.