Italijanski milioner i miljenik žena vakcinisan u Beogradu! Skinuo se do pola pred medicinskom sestrom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2021, 14:03

Italijanski milioner i miljenik žena vakcinisan u Beogradu! Skinuo se do pola pred medicinskom sestrom (FOTO)

Stigao privatnim avionom.

Popularni italijanski milioner i miljenik žena, Đanluka Vaki (52), vakcinisao se danas u Srbiji, na Beogradskom sajmu.

Đanluka je u Beograd stigao privatnim letom, a došao je samo zbog vakcinacije. Italijanski plejboj ponovo će doći u Srbiju, gde će se, takođe, u našoj prestonici i revakcinisati za tri nedelje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Na radost mnogih dama širom sveta, italijanski milioner se vakcinisao bez majice, a bio je vidno raspoložen i nasmejan. Đanluki je beogradski biznismen Andreja Kesić pomogao da dođe u Beograd na vakcinaciju.

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi)

Đanluka se proslavio plesnim videima, a godinama je u centru pažnje i jedan je od vlasnika najzanimljivijih profila na Instagramu koje prate milioni, kada je reč o onima koje zanima da gledaju zgodne žene, luksuzne nekretnine, jahte, trošenje novca i lude provode.

Pored puštanja muzike na žurkama širom sveta i uživanja u prelepim devojkama, Vaki svakodnevno trenira, telo mu je u potpunosti prekriveno tetovažama, a po njemu se verovatno nikada ne bi tačno pogodilo koliko Italijan ima godina.

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi)

Đanluka je nedavno dobio ćerku sa 28 godina mlađom devojkom Šeron, kojoj su ponosni roditelji dali ime Blu Jerusalema Vaki.

Srbija je u svetu poznata kao po spremnosti u borbi protiv korona virusa, a stranci neretko dolaze u našu zemlju zbog vakcinacije koja kod njih glavnom nije moguća.

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) "HVALA SRBIJO!" Italijanski milioner se oglasio nakon vakcinacije u Beogradu, otkrio kako su se ponašali prema njemu

Izvor: Blic, 12.Maj.2021

Italijanski milioner Đanluka Vaki danas se u Beogradu vakcinisao protiv korona virusa, a nakon toga se javno zahvalio Srbiji.

Nastavak na Blic...

Italijanski milioner i plejboj u Srbiji na vakcini – kako drugačije nego bez majice

Izvor: Luftika.rs, 12.Maj.2021

Italijanski milioner popularan na Instagramu i prepoznatljiv po svom izgledu i đuskanju, Đanluka Vaki (52), vakcinisao se danas u Srbiji, na Beogradskom sajmu.. Đanluka je u Beograd doputovao privatnim letom samo zbog vakcinacije. Italijan će ponovo će doći u Srbiju, gde će se, takođe, u našoj...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.