HVALA TI SRBIJO! Ana primila prvu dozu vakcine u Beogradu, a drugu u Britaniji - njena priča mnogo govori o NAŠOJ ZEMLJI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2021, 21:22

"HVALA TI SRBIJO!" Ana primila prvu dozu vakcine u Beogradu, a drugu u Britaniji - njena priča mnogo govori o NAŠOJ ZEMLJI (FOTO)

Ana je napisala da je došla da se poseti oca u Beogradu i da se tada prijavila za vakcinaciju.

Ana Mitras, devojka rođena u Srbiji, ali sa mestom prebivališta u Velikoj Britaniji, objavila je na svom Tviteru profilu da je baš ovako i primila obe doze vakcine - prvu u Beogradu, drugu u Londonu. Rekla je da veoma srećna zbog toga, a svoje iskustva je do detalja podelila na ovoj društvenoj mreži. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Again, I am beyond lucky to be in this situation. The benefit of a connected system is massive and I am proud to see Serbia being one of the countries leading the way on how we can tackle this monstrous challenge together. UK, ditto! Thank you ❤️🙏🏼 🇷🇸🇬🇧.

— Ana (@Ana_Mitras) May 3, 2021

- Dobila sam izbor od četiri vakcine, a ja sam se odlučila za AstraZeneku ili Fajzer, budući da se one koriste i u Britaniji. Pozvali su me da dođem iduće nedelje. Sve je bilo dobro organizovano: bez gužvi, čekanja. Medicinske sestre daju vakcine, te objašnjavaju sve rizike i neželjene efekte. Na kraju dobijete papir da ste vakcinisani i kod na njemu - objašnjava Ana.

Kada se vratila u Britaniju, obavestila je svog lekara da je primila prvu dozu u Beogradu.

Serbian @eUprava did a phenomenal job of early registration and vaccination for all age groups and for creating an effective digital record , which can be read on mobile device, translated into English 👏🏼. UK is leading the way with number of vaccinations and the rollout process.

— Ana (@Ana_Mitras) May 3, 2021

- Pokazala sam joj papir sa kodom, a skeniranjem telefonom smo videli da su kodovi isti. Nakon toga, javili su mi da sledeće nedelje mogu da primim drugu dozu vakcine u Londonu. Sve je dobro organizovano uz pomoć volontera i medicinskih sestara, a takođe su mi objašnjeni neželjeni efekti. Na kraju, dobila sam karticu gde piše da sam vakcinisana - dodaja Ana i kaže da je Srbija uradila fenomenalan posao, te da se isti kod mogao upotrebiti i u Londonu što je sjajna stvar.

As for the record - I got this card, scribbled by one of the volunteers. Explained this was not an official vaccination document, it was for my own information and record , it has no name on it. I am not concerned, the record is on my medical record, which is what matters. pic.twitter.com/yAGVPdAJtu

— Ana (@Ana_Mitras) May 3, 2021

- Prednost sistema gde smo svi povezani je ogromna i veoma sam ponosna na Srbiju što je jedna od zemalja koja predvodi u borbi protiv virusa. Isto važi za Veliku Britaniju. Hvala vam - zaključuje Ana svoju objavu.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.