Dino Šaran na vakcinu u Beogradu, pa kod Brege

Izvor: B92, 18.Jun.2021, 08:14

Dino Šaran na vakcinu u Beogradu, pa kod Brege

Članovi sarajevskog benda "Letu štuke" proteklog vikenda išli su na vakcinaciju protiv koronavirusa u Beograd, prilikom čega su posetili muzičara Gorana Bregovića - prijateljski, kako kaže frontmen benda Dino Šaran, iako će možda biti muzičke saradnje u budućnosti.

Dino Šaran iz benda "Letu štuke" pre nekoliko dana na Instagramu je objavio fotografiju s legendarnim muzičarom i Sarajlijom Goranom Bregovićem Bregom, koga su posetili u njegovoj vili na Senjaku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Otišli smo, mi iz 'Štuka', na vakcinaciju u Beograd. Pa smo usput iskoristili priliku i našli se sa Goranom, malo se družili", rekao je Šaran.

Govoreći o potencijalnoj saradnji sa Bregom, kaže da sada nije bilo dogovora, ali "možda bude nešto u budućnosti".

"Voleli ga ili ne, glupo ga je osporavati"

"Nismo sada o tome pričali. Baš je bilo druženje. Brega je naš, raja", rekao je Šaran.

Kako kađe, nakon popuštanja mera zbog pandemije, bend ima pozive za svirke.

"Neće toga puno biti ove godine, kako vidim. Kako nama, tako ni drugima, nažalost. Ali polako se budi život, budi se i scena. Sve je više imunizovanih ljudi. Život ide dalje, šta ćemo. Nemamo konkretne datume nastupa, ali imamo najave. Čim se imunizujemo, idemo dalje. Dogovaramo nastupe u Srbiji i Hrvatskoj, imamo pozive i za BiH. Možda najviše u avgustu i septembru", istakao je Šaran.

Dodao je i da nema nikakve nuspojave nakon imunizacije, a primio je "Fajzer" vakcinu.

"Drugu dozu dobijam početkom jula. Lekari kažu da su sve vakcine korisne. Preporučio bih ljudima da se vakcinišu, da se ovo što pre završi. Nema mesta za paranoje", kaže Šaran.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.