Brnabić u poseti Lajkovcu, red ispred punkta za vakcinaciju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2021, 13:19

Brnabić u poseti Lajkovcu, red ispred punkta za vakcinaciju

Premijerka Ana Brnabić obišla je danas punkt za vakcinaciju u najvećem selu u opštini Lajkovac - Jabučje, gde je samo za danas za vakcinu protiv kovida 19 prijavljeno između 50 i 100 meštana.

Ispred punkta, premijerka je zatekla meštane tog sela, koji strpljivo u redu čekaju da prime vakcinu.

Sa premijerkom su punkt kod Lajkovca obišli ministar zdravlja Zlatibor Lončar i predsednik opštine >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Ub Darko Glišić.

Zaključno sa jučerašnjim danom, u opštini Lajkovac, prvom i drugom dozom, ukupno je vakcinisano 3.646 građana, što je 17 odsto od ukupnog punoletnog stanovništva.

Prvu dozu primilo je 2.031 Lajkovčanin, dok je revakcinisano 1.615 građana.

Brnabić obilazi punkt u Jabučju kako bi apelovala na građane da se u što većem broju i što pre vakcinišu, a kako je rekao predsednik opštine Lajkovac Andrija Živković selo Jabučje je izabrano upravo zato što je najveće u toj opštini i ima više o 2.000 stanovnika, a po površini je veće i od samog Lajkovca.

Brnabić će danas posetiti i punkt u selu Rajković u opštini Mionica, a prethodno je sa predsednikom Aleksandrom Vučićem obišla selo Vrelo kod Uba.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ŽIVELA ANA" PREMIJERKA SRBIJE U POSETI SELU RAJKOVIĆ: Meštani spremili poseban doček u znak zahvalnosti (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2021

Brnabić se građanima opštine Mionice zahvalila što su se odazvali pozivu na imunizaciju, ističući da je to jedini način da zajedno pobedimo virus korona i vratimo se normalnom životu, proslavama, okupljanjima...Premijerka Ana Brnabić obišla je danas punkt za vakcinaciju u najvećem selu u opštini...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.