Brnabić: Sutra kreće masovna vakcinacija građana u Srbiji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Jan.2021, 16:00

Brnabić: Sutra kreće masovna vakcinacija građana u Srbiji

Premijerka Ana Brnabić najavila je da će sutra u Srbiji početi "masovna" vakcinacija građana protiv korona virusa. Ona je u Ubu, gde je obišla obnovljenu Osnovnu školu "Milan Munjas", navela da će od sutra biti vakcinisani prosvetni radnici, pripadnici vojske i policije kao i novinari. "Mi smo ljude koji su izrazili interesovanje već počeli da pozivamo na vakcinaciju. Molim vas da se prijavite svi u što većem broju, što brže i efikasnije uradimo ovo, brže ćemo se...
Pogledaj vesti o: Vakcinacija,   Coronavirus

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Naš čuveni virusolog o kineskoj vakcini: Napravljena je od celog virusa i ŠTITI OD MUTACIJA

Izvor: Blic, 18.Jan.2021

U Srbiji će od sutra, kako je najavila premijerka Ana Brnabić, početi masovna imunizacija stanovništva protiv korona virusa.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.