BIĆE JOŠ VIŠE UMRLIH OD KORONE Dr Janković izdao dramatično upozorenje - ovo nije najgore, borba protiv korone tek sledi

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2021, 10:05

"BIĆE JOŠ VIŠE UMRLIH OD KORONE" Dr Janković izdao dramatično upozorenje - ovo nije najgore, borba protiv korone tek sledi

Preminulo je 62 lica, a na respiratorima u bolnicama širom Srbije nalazi se 274 obolelih.

Zamenik direktora Univerzitetskog kliničkog centra Niš Radmilo Janković izjavio je da se zakasnilo i sa uvođenjem kovid propusnica i sa promocijom vakcinacije.

- Jako teški pacijenti su u bolnicama. Svakog dana se provuku pacijenti koji sa mešovitim simptomima imaju koronu, i to je jako teško kontrolisati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekao je Janković za TV Prva.

On je ocenio da je epidemiološka situacija eskalirala u septembru i oktobru i da „nema naznaka“ da će se smiriti u narednim danima.

- Zaboravljamo da nam svakog dana oko 60 osoba umre od korone, a biće i više. Očekivano je da imate ovoliki broj zaraženih - istakao je Janković.

Podsetimo, u prethodna 24 sata na korona virus testirano je 19.718 građana od kojih je 5.908 novozaraženih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"NAMAŽITE SE PAVLOVIĆEVOM, PA DOĐITE DA DOKAŽETE TE BOLESNE TEORIJE" Dr Radmilo Janković poslao OŠTRU PORUKU antivakserima koji su skandirali ispred kuća Kona i Tiodorovića

Izvor: Blic, 26.Okt.2021

Zamenik direktora Kliničkog centra u Nišu uputio je oštru poruku antivakserima koji se bune protiv kovid propusnica i prete lekarima koji se zalažu za vakcinaciju. On ih poziva da dođu u kovid bolnice bez ikakve zašite i da tako odbrane svoje sulude teorije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.