Izvor: Njuz.net, 22.Sep.2021, 12:20

Antivakseri koji piju „ivermektin“ zakazali protest na Hipodromu

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 21. septembar (Njuz) – Građani koji se protive vakcinaciji protiv epidemije korona virusa i izdavanju obaveznih kovid propusnica, a uzimaju lek “ivermektin“ zakazali su za naredni vikend masovni protest na Beogradskom hipodromu. “Ivermektin“ je inače veterinarski lek kojim se leče konji, a za koji mnogi antivakseri tvrde da uspešno sprečava >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << i koronu.
– Pre nego sam odlučio da uzmem ovaj lek dobro sam se potkovao znanjem. Dosadilo mi je više da me svojim mišljenjima jašu kojekakvi virusolozi i imunolozi – kaže Petar Jovanović (45) iz Beograda.
On ističe da ne zna kako je došao na ideju da se protest antivaksera održi baš na Hipodromu, ali je sasvim siguran da “ivermektin“ ne izaziva nikava neželjena dejstva.
– Na ideju da se okupimo baš na hipodromu došli smo sasvim spontano, prosto nas je nešto privlačilo tamo. Mnogi predstavnici farmako mafije pokušali su da nas zauzdaju i upregnu u svoje interese, ali u tome nisu uspeli. Naša volja je neukrotiva – ističe Jovanović, dodajući da mu ne pada na pamet da nekome ide niz dlaku.
Jovanović poziva sve istomišljenike da u što većem broju u subotu dođu na Hipodrom i ponesu rezerve hrane i vode.
– Mi nemamo sredstava da okupljenima obezbedimo sendviče pa ih zato molimo da hranu i piće ponesu od kuće. Biće dovoljno da uz sebe imaju barem kocku šećera ili jabuku – savetuje Jovanović.
Na naše pitanje da li je kao organizator skupa spreman da ode u Ministarstvo zdravlja i ukrsti svoje argumente sa zagovornicima vakcincije, Jovanović je kratko odgovorio:
– Hoću, sve trčim!
Bojan Ljubenović
The post Antivakseri koji piju „ivermektin“ zakazali protest na Hipodromu appeared first on Njuz.net.

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.