AKTUELNO: U Srbiji 353 novozaražene osobe, dvoje preminulo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jul.2021, 06:06

AKTUELNO: U Srbiji 353 novozaražene osobe, dvoje preminulo

U Srbiji je u poslednja 24 sata potvrđeno 353 novih slučajeva korona virusa, na osnovu 10.088 testiranih uzoraka, a preminule su dve osobe.

Na respiratorima je 11 pacijenata obolelih od kovida-19 od ukupno 388 hospitalizovanih.

Od početka epidemije u Srbiji je zaraženo 721.620 osoba, od kojih je 7.112 preminulo.

Procenat smrtnosti je 0,99 odsto.

Do sada je testirano 4.663.159 uzoraka.

10.28 - Kon: Kako neko moze da radi u zdravstvu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a nije vakcinisan?

Nedopustivo je i nije moralno i etički da zdravstveni radnik ne bude zaštićen i zarazi nekoga korona virusom, poručio je danas epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon.

09.51 - Još pet zaraženih u Vranju, jedan u Vladiničinom Hanu

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije, na kovid 19 testirana su 192 uzorka iz Pčinjskog okruga, od kojih je šest bilo pozitivno na korona virus.

09.50 - Izabrani lekar o trećoj dozi

Preporuku za treću dozu vakcine protiv kovida 19 pacijentima koji su hronični bolesnici davaće izabrani lekari, ali još nemamo detaljna uputstva o proceduri, izjavio je koordinator vakcinalnog punkta na Beogradskom sajmu Zoran Bekić.

09.11 - U užičkim bolnicama više obolelih, za 24 sata 16 prijema

U užičkim bolnicama hospitalizovano je 29 pacijenata obolelih od korone, što je petoro više nego juče, saopštio je danas Zdravstveni centar Užice.

08.43 - Institut Batut: Manje od tri odsto vakcinisanih dobilo koronu

Od početka vakcinacije u Srbiji se do kraja aprila svega 0,3 odsto potpuno vakcinisanih Fajzerovom vakcinom i 0,5 odsto Sputnjik Ve, zarazilo virusom korona, kažu u Institutu za javno zdravlje "Milan Jovanović Batut".
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.