Zašto volimo Toma Henksa: Glumac ima savet za mlade muškarce

Izvor: Story, 16.Dec.2017, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto volimo Toma Henksa: Glumac ima savet za mlade muškarce

Tom Henks je u nedavnom intervjuu, koji je dao za Vašington post na crvenom tepihu na promociji svog novog filma The Post, rekao da bi mladi muškaci, koji tek za počinju svoje karijere, iz bilo koje oblasti, trebalo da rade za jake žene šefove. Na pitanje kako bi mlade muškarce posavetovao da daju doprinos kada ... The post Zašto volimo Toma Henksa: Glumac ima savet za mlade muškarce appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Tom Henks ima savjet za mlade muškarce

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Dec.2017

Tom Henks je u nedavnom intervjuu, koji je dao za Vašington post na crvenom tepihu na promociji svog novog filma "The Post", rekao da bi mladi muškaci, koji tek za počinju svoje karijere, iz bilo koje oblasti, trebalo da rade za jake žene šefove...Na pitanje kako bi mlade muškarce posavjetovao...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.