Vučić: Priznavanje Kosova neće biti tema u Vašingtonu, niti ćemo to dozvoliti

Izvor: Večernje novosti, 16.Jun.2020, 13:25

Vučić: Priznavanje Kosova neće biti tema u Vašingtonu, niti ćemo to dozvoliti

Priznavanje Kosova neće biti tema u Vašingtonu, niti ćemo dozvoliti da bude, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić ČAČAK - Priznavanje Kosova neće biti tema u Vašingtonu, niti ćemo dozvoliti da bude, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.On je tako odgovorio na komentare u opozicionim medijima.Vučić je rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da očekuje dobar razgovor i sa izaslanikom EU za dijalog Miroslavom Lajčakom i odličnu posetu Ruskoj Federaciji.„Videćemo da li će Albanci poštovati što je Ričard Grenel rekao oko nekandidovanja u međunarodnim organizacijama. To Hašim Tači nije hteo. Četiri godine sam o tome govorio, a sada je ođednom prihvatio“, kazao je on.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Veliki vode igru, mi i Albanci smo mali: Vučić kaže da u Vašingtonu priznavanje Kosova neće biti tema

Izvor: Večernje novosti, 16.Jun.2020

Aleksandar Vučić pred susret sa predstavnicima Prištine, koji je zakazan za 27. jun u Beloj kući: Videćemo da li će Albanci poštovati to što je Grenel rekao oko nekandidovanja u međunarodnim organizacijama PRIZNAVANjE Kosova neće biti tema u Vašingtonu, niti ćemo dozvoliti...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.