Vizardsi hoće u osam  Vol se vraća kada je najpotrebnije?

Izvor: B92, 03.Jun.2020, 20:16

Vizardsi hoće u osam " Vol se vraća kada je najpotrebnije?

Džon Vol, košarkaš Vašington Vizardsa, mogao bi da zaigra kada se sezona 2019/2020 nastavi, prenose američki mediji.

Vol, koji je poslednji meč odigrao u decembru 2018, ranije u toku godine izjavio je kako neće igrati ni kada se sezona nastavi i da će mu fokus biti na 2020/2021.

Ipak, sezona 2020/2021 počeće tek krajem decembra ove godine što znači da će proći dve godine otkako plejmejker >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vizardsa je odigrao poslednji meč.

Pored toga, Vašington ima dobru šansu da se nađe u plej-ofu jer će biti među 22 ekipe koje će nastaviti sezonu.

Takođe, Vol je pre nekoliko nedelja rekao kako je 110 odsto spreman i kada sve uzmemo u obzir, postoji šansa da ga gledamo na terenu.

Sezona će se nastaviti najverovatnije 31. jula u sledećem formatu:

Sve ekipe odigraće po osam utakmica i ako devetoplasirani tim na kraju ima četiri pobede manje od osmoplasiranog tima, neće se igrati plej-in, već osmoplasirani tim ide u plej-of.

Ali, ako devetoplasirani tim ima tri ili manje pobeda zaostatka za osmim timom, igraće plej-in za plasman u plej-of.

Timovima koji su trenutno na plej-of pozicijama pridružiće se Nju Orleans, Portland, Finiks, Sakramento, San Antonio i Vašington.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.