Vašington se NE SMIRUJE, uvode novi paket SANKCIJA Moskvi, a evo ŠTA poručuju iz Rusije

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2019, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vašington se NE SMIRUJE, uvode novi paket SANKCIJA Moskvi, a evo ŠTA poručuju iz Rusije

Amerikanci žele da budu "izuzetni u svemu", primetio je Kosačov

Predsednik Odbora za međunarodne poslove Saveta Federacije Rusije Konstantin Kosačov oštro je kritikovao inicijativu svojih američkih kolega za uvođenja novog paketa antiruskih sankcija

.

- Ali, na kraju krajeva, mora nekako da se bori protiv 22 biliona državnog duga i izopačene sudbine mnogih naroda. A osim sveopšte hegemonije ne preostaje drugih sredstava za prikrivanje sopstvenih poraza. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Odatle sulude i nepromišljene sankcije - napisao je senator na svojoj stranici na Fejsbuku.

On je takođe naglasio da je politika Sjedinjenih Američkih Država u suprotnosti sa tezama koje su senatori izneli pravdajući nacrt zakona.

U sredu su demokrate i republikanci uneli na razmatranje dokument o ograničenjima protiv bankarskog i energetskog sektora, kao i protiv državnog duga Rusije. Kao razlozi su navedeni "mešanje u izbore u Sjedinjenim Američkim Državama", "zlonamerni uticaj u Siriji" i "agresiju u Ukrajini".

Osim toga, predloženo je da se sankcije uvedu protiv sektora brodogradnje, ako Rusija prekrši slobodu plovidbe u Krečkom moreuzu.

Moskva je više puta demantovala optužbe na sve ove teme.
Pogledaj vesti o: Vašington,   Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.