Izvor: Blic, 15.Feb.2022, 01:15

VAŠINGTON UBLAŽAVA MERE PROTIV KORONE: "Maske će i dalje biti obavezne u školama, domovima za stare, javnom prevozu i zdravstvenim ustanovama"

Vlasti u Vašingtonu neće od sutra više zahtevati od građana da pokažu dokaz o vakcinaciji protiv kovida 19 da bi ušli na mnoga mesta, izjavila je gradonačelnica Mjuriel Bauser pridruživši se mnoštvu lokalnih lidera koji ublažavaju ograničenja dok talas zaraze omikron varijantom korona virusa u SAD opada.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Svet: SZO upozorila na novi talas omikrona na istoku Evrope

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Feb.2022

Novi talas infekcija prouzrokovan omikron sojem korona virusa se kreće ka istoku Evrope, upozorila je danas Svetska zdravstvena organizacija, pozivajući vlasti da poboljšaju vakcinaciju i druge mere..."Tokom protekle dve nedelje, slučajevi kovida-19 su se više nego udvostručili u Jermeniji, Azerbejdžanu,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.