Umesto da bude Jovićeva noć - ZAMENJEN u 15. minutu!

Izvor: Mondo, 24.Jul.2019, 01:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umesto da bude Jovićeva noć - ZAMENJEN u 15. minutu!

Nije problem bila Jovićeva igra, nego njegovog saigrača Nača koji je pokvario pripremnu utakmicu za Zinedina Zidana. Do sledeće prilike... Real pobedio posle penala i 2:2 iz regularnog dela.

Kakva šteta!

Luka Jović je prvi put od dolaska u Real Madrid dobio šansu da zaigra od starta, i to na meču protiv Arsenala u Vašingtonu, tako da se nadao da će uspeti da izbriše sve one kritike >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koje je u španskim medijima dobio posle "nevidljivog" poluvremena protiv Bajerna.

Jović je odmah ušao u dve šanse, a onda već u 15. minutu pružio ruku Zinedinu Zidanu i seo na klupu pored rezervista.

Razlog zbog kog ga je Zizu zamenio nije bila njegova loša igra ili povreda - problem je napravio neoprezni Načo koji je u devet minuta "zavio svoj tim u crno".

Full video lacazette goal and Nacho red card.Please follow my page for more videos @spotekx#realmadrid#realmadridArsenal#arsenal#madrid#lacazette#hazard#arsenalfc#afc#preseason#arsvsrmd#nacho#lacazettegoalpic.twitter.com/hqg09KAU0k

— Football Spotekx (@spotekx) July 23, 2019

Prvo je šutnuo Kolašinca i dobio žuti karton, za šta je mogao da dobije i direktan crveni, međutim sudija mu je oprostio pošto je u pitanju prijateljska, ali kada je par minuta kasnije rukom zaustavio loptu na gol-liniji, sada pomoći nije bilo.

I jedanaesterac i isključenje...

Arsenal je poveo preko Lakazeta i igra Real Madrida se potpuno raspadala, na terenu su imali jednog štopera, dva beka i četiri igrača ofanzivnih karakteristika - i to je značilo jedno.

Najmlađi je morao iz igre!

Foto: YouTube/Screenshot

Zidan je izdržao još pet minuta sa Ramosom i Karvahalom na pozicijama štopera, Vaskez se spustio na mesto desnog beka, međutim morao je da spašava tim od katastrofe tako da je Jovića zamenio standardni centralni defanzivac Varan.

Nije to mnogo pomoglo Realu pošto je već u 24. minutu prednost Arsenala duplirana preko Obamejanga, pa ćemo teško uskoro gledati "kraljevski klub" u formaciji 4-4-2.

Makar kada je u pitanju ovakav odabir igrača.

Ipak, ulazak Bejla i Asensija najavio je preokret. Velšanin je u 56. smanjio na 1:2, da bi samo tri minuta kasnije rezultat bio poravnat - 2:2. Zanimljivo da je Bejl u penal seriji bio jedini igrač koji za Real nije iskoristio penal...

U Arsenalu "sa kreča" nisu bili precizni Džaka, Monreal i Barton. Inače, već pred kraj prvog dela snage na terenu su bile podjednake, jer je drugi žuti karton dobio Sokratis.

REAL MADRID: Navas - Karvahal, Načo, Ramos, Mendi - Vaskez, Modrić, Kros, Azar - Jović (od 15. Varan) i Benzema.

ARSENAL: Martinez; - Kolašinac, Sokratis, Čejmbers - Dženkinson, Vilok, Džaka, Mkhitarjan - Ozil - Lakazet, Obamejang.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.