Trampova aplikacija od 21. februara u Eplovoj prodavnici?

Izvor: B92, 20.Feb.2022, 21:29

Trampova aplikacija od 21. februara u Eplovoj prodavnici?

Vašington -- Aplikacija "Truth Social" koju je pokrenuo bivši američki predsednik Donald Tramp mogla bi da se nađe u Eplovoj prodavnici od 21. ferbruara, javlja Rojters.

Pokretanje aplikacije bi povratilo Trampovo prisustvo na društvenim mrežama, kome je više od godinu dana zabranjen pristup >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Tviteru, Fejsbuku i Jutjubu, ocenjuje britanska agencija.

Trampu je zabranjen pristup najpopularnijim društvenim mrežama posle upada njegovih pristalica u američki Kapitol u Vašingtonu 6. januara 2021. godine.

Trampov najstariji sin 15. februara je objavio na Tviteru snimak na kome je pisalo: "Spremite se! Vaš omiljeni predsednik uskoro se vraća!"

Iza platforme stoji "Trump Media and Tećnology Group" (TMTG).

"Ove nedelje ćemo početi da se plasiramo na Eplovoj prodavnici. To će biti sjajno, jer ćemo dobiti mnogo više ljudi koji će biti na platformi", rekao je bivši šef Komiteta za obaveštajne poslove Predstavničkog doma Kongresa SAD Devin Nunes za Foks njuz, prenosi Rojters.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trampova aplikacija od danas u Eplovoj prodavnici?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Feb.2022, 05:51

Aplikacija "Truth Social" koju je pokrenuo bivši američki predsednik Donald Tramp mogla bi da se nađe u Eplovoj prodavnici od ponedeljka 21. ferbruara, javio je Rojters, pozivajući se na objavu jednog zvaničnika na test verziji pomenute aplikacije...Pokretanje aplikacije bi povratilo Trampovo prisustvo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.