Trampov general RADI ZA SRBE: Ovo je čovek koji će se boriti za naše interese u Vašingtonu

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2018, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trampov general RADI ZA SRBE: Ovo je čovek koji će se boriti za naše interese u Vašingtonu

Sjajne vesti

Američki kongresmen i brigadni general Nacionalne garde Ohaja Stiven Stivers, inače republikanac blizak Donaldu Trampu, od novembra će raditi za Srbiju.

Pročitajte i:

- Stiven Stivers je ugledni Trampov general, jedan od njegovih najuticajnijih zastupnika koji uživa veliku podršku naroda i veoma poštuje Srbe, kojih u Ohaju ima mnogo. Na političkoj lestvici guraju ga lideri većine u Donjem domu Kevin Mekarti, republikanac Robert >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Aderhol kao i Stiv Skalis, jedan od najviše rangiranih republikanaca u Donjem domu Kongresa. Oni su Trampova udarna pesnica i mogu da učine mnogo za bolje razumevanje naše zemlje u Vašingtonu - kažu izvori Srpskog telegrafa iz diplomatskih krugova.

Poslednji put Stivers je posetio Srbiju krajem maja, kada je i sam izrazio želju da pomogne sa čelnog mesta srpskog kokusa.

- Mislim da mogu da budem snažan glas koji će raditi na prijateljskim odnosima SAD i Srbije zbog uloge u gardi, ali i činjenice da odlazim iz Ohaja. Veoma cenim prijateljstvo sa Srbijom u svakom pogledu. Predsednik Vučić pokušava da uradi ono što je najboljem interesu srpskog naroda, i logično je da se u tome, kada je reč o ekonomiji, gleda ka Zapadu - poručio je Stivers pre mesec dana gostujući kao predavač na Fakultetu bezbednosti u Beogradu.

Potpredsednik Skupštine Srbije i jedan od osnivača Srpsko-američkog kongresa Vladimir Marinković i poslanik SDPS za Srpski telegraf kaže da samim tim što je Stivers čovek iz vojske to njemu diže cenu i njegov glas se čuje.

- I Kori Levandovski, koji je godinu i po dana radio kao menadžer kampanje Trampu, rekao je da moramo da budemo prisutniji u Vašingtonu. Stivers kao ugledni Trampov general, korak je ka tom cilju. Moramo stalno da budemo prisutni i da ih bombardujemo onim što se dešava oko KiM, a što je nepravedno - objašnjava Marinković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.