Tramp i Bajden napravili su takav haos da sada moraju da se menjaju pravila

Izvor: B92, 01.Okt.2020, 07:21

Tramp i Bajden napravili su takav haos da sada moraju da se menjaju pravila

Vašington -- Američka komisija za predsedničke debate namerava da izmeni format debate kako bi bilo izbegnuto ponavljanje haotičnog prvog susreta Trampa i Bajdena.

Komisija je saopštila da je sinoćna debata "jasno pokazala" da je formatu preostalih debata potrebna "dodatna struktura kako bi se obezbedila urednija diskusija".

Jedna od mogućnosti koja se razmatra je da moderator dobije ovlašćenje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da isključi mikrofon učesniku debate dok njegov protivnik govori.

Prvu debatu aktuelnog predsednika SAD Donalda Trampa i demokratskog kandidata Džoa Bajdena obeležila je haotična atmosfera, uz česta upadanja u reč sagovornika, oštre optužbe i lične uvrede. Moderator debate, novinar Foks njuza Kris Volas nije uspeo da uspostavi kontrolu nad diskusijom.

Do izbora će biti održane još dve predsedničke debate, 15. oktobra u Majamiju i 22. oktobra u Nešvilu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Oko 65 miliona Amerikanaca gledalo TV debatu Tramp-Bajden

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Okt.2020

VAŠINGTON - Oko 65 miliona Amerikanaca gledalo je preključerašnju TV debatu između predsjedničkih kandidata Donalda Trampa i Džoa Bajdena.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.