TRAMP NOMINOVAN ZA JOŠ JEDNU NOBELOVU NAGRADU ZA MIR: Predložen zbog sporazuma iz Vašingtona (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2020, 23:38

TRAMP NOMINOVAN ZA JOŠ JEDNU NOBELOVU NAGRADU ZA MIR: Predložen zbog sporazuma iz Vašingtona (FOTO)

Grenel je na svom Tviteru podelio pismo Magnusa Jakobsona, švedskog publiciste koji je dodelio spomenute nominacije za ovu prestižnu nagradu.

Ričard Grenel, posebni izaslanik Donalda Trampa za mirovne pregovore Srbije i Kosova, potvrdio je na Tviteru da je američki predsednik još jednom nominovan za Nobelovu nagradu za mir.

Podsetimo, uz njega su nominovane i vlade tzv. Kosova, Srbije i SAD-a zbog nedavno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potpisanog sporazuma o ekonomskoj normalizaciji odnosa.

I have nominated the US Gov. and the governments of Kosovo and Serbia for the Nobel Peace Prize for their joint work for peace and economic development, through the cooperation agreement signed in the White House. Trade and communications are important building blocks for peace. pic.twitter.com/XuhkLbHZAV

— Magnus Jacobsson (@magnusjacobsson) September 11, 2020

Ovo je i druga nominacija u ovom području za američkog predsednika. Prvu je dobio zbog sporazuma između Izraela i UAE-a koji je prethodio sporazumu Beograda i Prištine.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.