Sutra počinju radovi na ulicama od Zoo vrta do Ruzveltove

Izvor: RTS, 14.Jun.2019, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra počinju radovi na ulicama od Zoo vrta do Ruzveltove

Rekonstrukcija ulica Cara Dušana, Džordža Vašingtona, 27. marta i Kraljice Marije počinje sutra, a radovi će se izvoditi u tri faze, najavio je glavni urbanista Beograda Marko Stojčić.
Marko Stojčić je za Tanjug rekao da će obnova ulica na potezu od Zološkog vrta do Ruzveltove biti završena do 20. decembra i dodao da je to obimna rekonstrukcija.

"Moramo stići da završimo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << radove do 20. decembra kada su i najveće gužve u Beogradu jer svi znamo da desetak dana pred Novu godinu imamo ozbiljne gužve i u tom smislu naša je obaveza da dogovorimo sa izvođačem da on stigne da završi radove do 20. decembra", rekao je Stojčić.
Ocenio je da je dobro to što će se najveći deo radova obaviti preko leta, kada u gradu nije toliko veliki intenzitet saobraćaja.
Rekonstrukcija u tri faze
Stojčić je pojasnio je da će se rekonstrukcija vršiti u tri faze od kojih prva, koja podrazumeva obnovu ulica 27. marta i Kraljice Marije, počinje 15. juna i trajaće 65 dana.
Druga faza kreće 20. avgusta, trajaće 70 dana i u njoj će se rekonstruisati ulica Džordža Vašingtona, naveo je i dodao da treća faza počinje 30. oktobra, da će trajati 65 dana i da podrazumeva rekonstrukciju Ulice cara Dušana.
Stojčić je rekao da je obnova tih saobraćajnica neophodna i da podrazumeva i zamenu kompletne infrastrukture ispod kolovoza, te apelovao na građane da imaju razumevanja tokom izvođenja radova.
Istakao je da će se i ubuduće nastaviti sa rekonstrukcijom ulica u prestonici jer ima puno saobraćajnica koje treba obnoviti.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BEOGRAĐANI, OPREZ: U subotu počinje obnova još ulica, evo kako će se odvijati saobraćaj

Izvor: Večernje novosti, 14.Jun.2019

U subotu od ponoći počinje još jedna velika obnova ulica, posao gotov do kraja godine. Menjaju se trase linija 2, 5, 10, 65, 77 i 79 OBNOVA ulica Cara Dušana, Džordža Vašingtona, 27. marta i Kraljice Marije počinje u subotu u ponoć. Radovi će na potezu od Ruzveltove do...

Nastavak na Večernje novosti...

Vesić: Rekonstrukcija tri kilometra bulevara do 20. decembra

Izvor: RTS, 15.Jun.2019, 08:57

Radovima na prvoj fazi, od Ruzveltove do Takovske ulice, otpočela je rekonstrukcija četiri velika bulevara – 27. marta, Kraljice Marije, Džordža Vašingtona i Cara Dušana koja će trajati 200 dana, rekao je za RTS zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić. Dodao je da je u svim dnevnim...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.