Saudijski princ rekao da je Kašogi opasni islamista?

Izvor: RTS, 02.Nov.2018, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saudijski princ rekao da je Kašogi opasni islamista?

Saudijski princ Muhamed bin Salman rekao je da smatra da je ubijeni saudijski novinar Džamal Kašogi "opasni islamista", navode pojedini mediji.
Američki mediji navode da je Bin Salman to rekao u telefonskom razgovoru sa Belom kućom nakon nestanka Kašogija, a pre nego što je Saudijska Arabija priznala ubistvo, prenosi Bi-Bi-Si i dodaje da je Saudijska Arabija negirala ta pisanja.
Kašogi, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koji je bio dopisnik Vašington posta, bio je poznat po kritikama saudijske porodice.
Ubijen je u konzulatu Saudijske Arabije u Istanbulu, a zvanični Rijad je negirao da kraljevska porodica ima bilo kakve veze sa tim.
Kašogijevo telo još nije pronađeno.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saudijski princ: Kašogi je bio opasan

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Nov.2018

RIJAD - Saudijski princ prestolonasljednik Mohamed bin Salman rekao je američkim zvaničnicima da je ubijeni novinar Džamal Kašogi bio opasni islamista, prenose mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.