Izvor: Blic, 21.Okt.2018, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI GRESI MLADOG PRINCA Sve ukazuje da je on naredio UBISTVO NOVINARA, da li će kralj "pustiti niz vodu" svog OMILJENOG SINA?

Cela priča o "nestalom" i na kraju ubijenom novinaru poprimila je oblik akcionog filma, u kojem glavne uloge imaju kraljevska porodica, obaveštajna služba, mladi i neiskusni princ, i na kraju čitav geopolitički svet. Nakon 17 dana Saudijska Arabija priznala je ono što je ceo svet znao: novinar "Vašington posta", Džamal Kašogi, nije izašao živ iz konzulata Saudijske Arabije u Istanbulu.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Da li trag ubistva vodi do princa?; Princ: Čemu buka?

Izvor: B92, 22.Okt.2018, 13:25

Sad je jasno, Džamal Kašogi je ubijen u saudijskom konzulatu u Istanbulu. Svet čeka odgovor na pitanje hoće li trag ubistva dovesti do saudijskog princa...Podsetimo, novinar "Vašington posta" saudijskog porekla ušao je u konzulat 2. oktobra i iz njega nije izašao. Više od dve nedelje niko nije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.