STEFANOVIĆ U POSETI VAŠINGTONU: Sa Ronom DŽonsonom otvoreno o suzbijanju svih oblika kriminala

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2019, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STEFANOVIĆ U POSETI VAŠINGTONU: Sa Ronom DŽonsonom otvoreno o suzbijanju svih oblika kriminala

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović sastao se u Vašingtonu sa senatorom Ronom Džonsonom koga je upoznao sa trenutnom bezbednosnom situacijom u našoj zemlji i regionu.

Tokom zvanične posete Sjedinjenim Američkim Državama ministar Stefanović je sa Džonsonom, koji je u Senatu i predsedavajući Komiteta za unutrašnju bezbednost i vladine poslove, razgovarao i o dosadašnjim aktivnostima srpske policije u borbi protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << organizovanog kriminala i merama koje su preduzete u borbi protiv pranja novca.

Stefanović je istakao da je Republika Srbija posvećena suzbijanju svih oblika kriminala, kao i da ima dobru i razvijenu međunarodnu saradnju u oblasti unutrašnjih poslova.

Takođe, ministar Stefanović i senator Džonson razgovarali su i o trenutnoj situaciji u našem regionu.

Senator Džonson je istakao da SAD pridaju značaj saradnji sa Srbijom po pitanju unapređenja bezbednosti obe države što, kako je istakao, pokazuje i sastanak ministra Stefanovića sa Kevinom Mekalinenom, državnim sekretarom za unutrašnje poslove SAD.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović u Vašingtonu sa Džonsonom i Palmerom

Izvor: RTS, 16.Maj.2019

Ministar policije Nebojša Stefanović se tokom zvanične posete SAD sastao sa senatorom Ronom Džonsonom, zvaničnicima zaduženim za evropska pitanja Metjuom Palmerom i Džonom Eratom, kao i Natanom Sejlsom, koordinatorom za antiterorizam. Poručio je da je Srbija posvećena suzbijanju svih...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.