ŠOU NIJE IZOSTAO: Kirjos LOMIO rekete, SVAĐAO se sa sudijama, ali ipak stigao do titule u Vašingtonu

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2019, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOU NIJE IZOSTAO: Kirjos LOMIO rekete, SVAĐAO se sa sudijama, ali ipak stigao do titule u Vašingtonu

Finale bez brejka.

Ausralijanac Nik Kirojos osvojio je titulu na ATP turniru u Vašingtonu. Kirijos je u finalu bio bolji od Danila Medvedeva i slavio je nakon dva seta - 7:6(8:6), 7:6(7:4). Kirijosu je ovo šesta ATP titula u karijeri, a druga ove sezone u kojoj je slavio i u Akapuluku. Nik je ponovo pravio šou, lomio rekete, svađao se sa sudijama, ali se mora priznati da je odigrao prilično dobro i zasluženo došao do trijumfa.

Zanimljiv, ali dosta tvrd >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meč odigrala su dva igrača koja bi mogla da se sretnu ponovo za nekoliko dana u drugom kolu Mastersa u Torontu ukoliko Kirijos bude bolji od Kajla Edmunda u prvom kolu u kome je Medvedev slobodan.

What happens when you have to play a final...

...and only have one racquet?! 🤭| @nickkyrgios | #CO19

— ATP Tour (@ATP_Tour) August 5, 2019

Prvi set protekao je bez ijedne brejk prilike, a u tajbrejku je prvi do set lopte došao Medvedev, ali nije uspeo da je realizuje. Kada se već odbranio, Kirijos je uspešno priveo posao kraju i poveo 1:0.

Potpuno ista slika i u drugom setu i ponovo su detalji odlučili u taj brejku, samo ovoga puta Medvedev nije uspeo da se izbori za priliku da osvoji set i bar produži ovaj meč.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Mintu Raikonen, supruga Kimija Raikonena.

Se tunne kun oot 5 minuutissa lähtövalmiina😎 Kiitos @bluelagoonbeauty volyymiripsien ja kulma microbladingien✨ (Microblading ja ripset saatu yhteistyönä) #volumelashes #microblading

A post shared by Minttu Räikkönen (@mintturaikkonen) on May 24, 2019 at 2:11am PDT

Sea, sauna, serenity🇫🇮

A post shared by Minttu Räikkönen (@mintturaikkonen) on May 5, 2019 at 9:16am PDT

Someone hacked my Instagram🤬 Hope you follow my new account!

A post shared by Minttu Räikkönen (@mintturaikkonen) on Sep 22, 2018 at 8:14am PDT

Se tunne kun oot valmis lounas treffeille 2 minuutissa🤗 Kiitos @bluelagoonbeauty super taitavan ripsien ja microblading kulmien tekijän👌🏻 En tykkää meikkaamisesta ja nyt sitä ei tarvi tehdä. Myös mun lounas seuralainen on hyvin tyytyväinen kun ei tarvi odotella😅 #winwinsituation

A post shared by Minttu Räikkönen (@mintturaikkonen) on Oct 29, 2018 at 4:16am PDT

Party time💃🏻

A post shared by Minttu Räikkönen (@mintturaikkonen) on Dec 7, 2018 at 5:55am PST

Contemplating the slopes 😎

A post shared by Minttu Räikkönen (@mintturaikkonen) on Jan 22, 2019 at 5:39am PST
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.