SASTALI SE VUČIĆ I DAČIĆ: Pregovori oko narednih koraka i pitanja koja će se otovriti u Briselu i Vašingtonu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2020, 11:12

SASTALI SE VUČIĆ I DAČIĆ: Pregovori oko narednih koraka i pitanja koja će se otovriti u Briselu i Vašingtonu (FOTO)

Razgovor Dačića i Vučića pred odlazak u Vašington i Brisel.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa prvim potpredsednikom Vlade i ministrom spoljnih poslova Ivicom Dačićem kako bi razgovarali o predstojećim susretima u Vašingtonu i Briselu.

Pred predsednikom države nalazi se jako težak period i lavovska borba u pregovorima oko rešavanja pitanja Kosova, srpskih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svetinja, ekonomije i ostalih segmenta koji su bitni za našu bolju i stabilniju budućnost i put ka Evropi.

Podsećanja radi, problem sa kojim će predsednik morati da se suoči i reši jeste i izgradnja auto-puta kod Dečana.

Razgovor sa prvim potpredsednikom Vlade i ministrom spoljnih poslova Ivicom Dačićem o predstojećim susretima u Vašingtonu i Briselu.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Aug 19, 2020 at 1:45am PDT

Vučić je konkretno rekao da će to postaviti kao jednu od najbitnijih tema prilikom obnovljenih razgovora u Briselu.

Takođe je u poseti Vatikanu, papi poklonio monografiju o Sabornoj crkvi Svetog Nikole u Novom Brdu, u trenutku kada se otvorilo pitanje identiteta te crkve.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić razgovarao sa Dačićem, a ovo je bila GLAVNA TEMA

Izvor: Blic, 19.Avg.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ministrom spoljnih poslova Ivicom Dačićem o predstojećim susretima u Vašingtonu i Briselu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.