Predsednik Srbije: Najviše me brine ono što će biti tema razgovora u Vašingtonu i Briselu

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2020, 11:15

Predsednik Srbije: "Najviše me brine ono što će biti tema razgovora u Vašingtonu i Briselu"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ga brine tema razgovora u Vašingtonu i Briselu, pitanje Kosova i Metohije.

Vučić je konstatovao da će svi platiti veliku cenu kao posledicu pandemije korona virusa, a na pitanje koju će cenu platiti Srbija i brine li ga kako će izgledati jesen, odgovorio:

- Najviše me brine ono što će biti tema razgovora u Vašingtonu i Briselu, po pitanju Kosova i Metohije - rekao je Vučić gostujući na TV Prvoj.

On je dodao da Srbija mora i dalje ekonomski da napreduje, uz sve izazove sa korona virusom.
Pogledaj vesti o: Vašington,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POMEREN SASTANAK U VAŠINGTONU! Vučić objavio da li Tramp dolazi na sastanak sa Prištinom

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2020

- Najviše me brine ono što će biti tema razgovora u Vašingtonu i Briselu, po pitanju Kosova i Metohije - rekao je Vučić...Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ga brine tema razgovora u Vašingtonu i Briselu, pitanje Kosova i Metohije...- Razgovori će verovatno biti 3. ili 4....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.