Postignut preliminarni dogovor o veštačkom jezeru na Nilu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Jan.2020, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Postignut preliminarni dogovor o veštačkom jezeru na Nilu

Zvaničnici iz Egipta, Etiopije i Sudana kažu da su postigli preliminarni sporazum koji otvara put za stvaranje veštačkog jezera na reci Nilu uz završetak izgradnje brane koja košta pet milijardi dolara, javlja agencija Asošijejted Pres. Ministri spoljnih poslova i zvaničnici za vodne resurse te tri zemlje zaključili su u sredu u Vašingtonu tri dana sastanaka sa sekretarim za finansije SAD Stivenom Mnučinom i predsednikom Svetske banke Dejvidom Malpasom. Projekt, nazvan "Brana...
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Postignut preliminarni dogovor oko budućeg veštačkog jezera na Nilu

Izvor: Danas, 16.Jan.2020

Zvaničnici iz Egipta, Etiopije i Sudana kažu da su postigli preliminarni sporazum koji otvara put za stvaranje veštačkog jezera na reci Nilu uz završetak izgradnje brane koja košta pet milijardi dolara.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.