Izvor: Blic, 12.Okt.2018, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Papa Franja prihvatio ostavku nadbiskupa Vašingtona zbog SEKSUALNOG ZLOSTAVLJANJA

Papa Franja prihvatio je ostavku kardinala Donalda Verla na mestu nadbiskupa Vašingtona, nakon što je on izgubio podršku velikog broja ljudi u svojoj pastirskoj zajednici zbog umešanosti u dva velika skandala u vezi sa seksualnim zlostavljanjem i zataškavanja tog zločina.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OSTAĆE KARDINAL I TO JE TO: Papa prihvatio ostavku Donalda Verla, nadbiskupa Vašingtona umešanog u SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE I ZATAŠKAVANJE!

Izvor: Kurir, 12.Okt.2018

VATIKAN - Papa Franja prihvatio je ostavku kardinala Donalda Verla na mestu nadbiskupa Vašingtona jer je izgubio podršku velikog broja parohijana  zbog umešanosti u dva velika skandala u vezi sa seksualnim zlostavljanjem i zataškavanja tog zločina.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.