Avion sa državljanima Srbije poleteo iz Vašingtona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Apr.2020, 17:07

Avion sa državljanima Srbije poleteo iz Vašingtona

Avion Er Srbije "Erbas A 330" poleteo je iz Vašingtona sa 236 naših državljana i sutra, u ranim jutarnjim časovima oni će biti u Srbiji, prenosi Blic.

Zbog pandemije virusa korona nacionalna avio-kompanija letela je više od 30 puta po tone i tone medicinske opreme za Srbiju, dovela je iz raznih krajeva sveta stotine i stotine naših državljana, letela u gradove do kojih pre nije, kao što je Doha, a sada i Vašington.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Posada "Er Srbije" danas je poručila sa oficijelnog Instagram profila: "Letimo na mesta na koja inače ne letimo. Naš poseban let za Vašington - Mi smo Er Srbija".

Još kada je 19. marta objavljeno da su međunarodni letovi obustavljeni, da će prevoz putnika privremeno prekinuti i avio-kompanija Srbije, iz "Er Srbije" je saopšteno da se svi resursi stavljaju na raspolaganje nadležnim državnim organima kako bi bile obavljene sve aktivnosti u interesu Srbije.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vratio se avion iz Kijeva i Bukurešta sa 55 naših građana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Apr.2020, 16:44

Avion Er Srbije ATR 72 iz Kijeva i Bukurešta doleteo je u Beograd sa 55 naših državljana koje je vratio u zemlju, rečeno je Tanjugu u nacionalnoj aviokompaniji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.