ODBRANA “Vašington post”: Đoković je najpotcenjeniji veliki sportista na svetu!

Izvor: 011vodič.com, 03.Sep.2019, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODBRANA “Vašington post”: Đoković je najpotcenjeniji veliki sportista na svetu!

Zbog bolova u ramenu Novak Đoković je predao meč Vavrinki i tako ostao bez krune na US Openu. Međutim, možda više od ramena bole provokacije i zvižduci našem asu u Njujorku. Tom temom bavio se i Čak Kalpeper koji je u “Vašinngton postu” stao u zaštitu najboljeg tenisera na svetu.
Kladionica MaxBet vam je pripremila >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Novak Đoković mora da je najpotcenjeniji veliki sportista na planeti Zemlji, a Zemlja bi trebalo da bude bolja. Zemlja ume da bude tako pogrešna u svojim procenama, možda i više od drugih planeta – smatra Kalpeper.
Za Noleta vladaju jedni, a za Federera i Nadala sasvim drugi aršini i obrasci ponašanja.
– Đoković je imao na treningu čoveka koji ga ometa dobacivanjima. Imao je takve osobe i na svojim mečevima, na kojima je dvostrukim servis greškama te osobe slao u delirujum. Federerovi ometači verovatno su se i pojavljivali tu i tamo, ali niko ne može da ih se seti, možda zato što bi odmah bili odvučeni u zatvor.
Podseća se da je Đoković svojevremeno toliko dugo bio treći na svetu.
– Mogao da na tu poziciji stavi hipoteku, oko nje ogradu, a unutar nje dvorište puno kućnih ljubimaca.
Mnogo se promenilo posle dolaska Novaka na tron.
Nole ne samo da je ugrozio Federera i Nadala, već je postao osoba zbog koje postaje neprijatno, koja smeta, a on se nosio s time uz tek povremene, kratke reakcije tokom tih godina borbe za jednakost. Na sve to, faktor zvani ”dolazite iz zemlje u kojoj je rat obeležio vaše detinjstvo, što je bio slučaj sa Srbijom” donosi posebne komplikacije, kako očigledne, tako i skrivene, a to ne sme da se zanemari – završava Kalpeper tekst u “Vašington postu”.

The post ODBRANA “Vašington post”: Đoković je najpotcenjeniji veliki sportista na svetu! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: US Open,   Tenis,   Android,   Jutjub

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.