Četiri osobe poginule u pucnjavi u Merilendu

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Sep.2018, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri osobe poginule u pucnjavi u Merilendu

Četiri osobe, među kojima i napadač, poginuli su u pucnjaci u američkoj saveznoj državi Merilend gde su tri osobe ranjene, saopštila je večeras lokalna policija u SAD.

Napadač je prema prvim informacijama žena koja je potom izvršila samoubistvo.

Žena od 26 godina, koja je radila u skladištu lanca apoteka Rajt ejd (Rite Aid) oko 100 kilometara severno od Vašingtona, gde je bila pucnjava, otvorila je vatru na svoje kolege iz sada nepoznatih razloga.

Mediji su ranije preneli da je žena napadač ranjena i prebačena u teškom stanju u obližnju bolnicu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Policija: Četiri osobe poginule u pucnjavi u Merilendu

Izvor: Beta, 20.Sep.2018

Četiri osobe, medju kojima i napadač, poginuli su u pucnjaci u američkoj saveznoj državi Merilend gde su tri osobe ranjene, saopštila je večeras lokalna policija u SAD.Napadač je prema prvim informacijama žena koja je potom izvršila samoubistvo.Žena od 26 godina, koja je radila u skladištu...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.