Nasilje ispred Pentagona, ubijeni policajac i napadač

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Avg.2021, 21:02

Nasilje ispred Pentagona, ubijeni policajac i napadač

Tokom jutrošnje pucnjave na autobuskoj okretnici kod zgrade Pentagona u Vašingtonu, jedan oficir policije Pentagona je na smrt izboden nožem, a najmanje jedna osoba je pogođena tokom pucnjava, potvrdila su dva dobro upućena anonomna izvora.

U izveštaju AP se navodi da je napadač "ubijen na licu mesta", da su zgrada i okolina Pentagona više od jednog sata bili pod blokadom, kao i da je do pucnjave došlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ispred same zgrade ministarstva odbrane SAD, na okretnici gradskih autobusa sa koje hiljade zaposlenih u Pentagonu ulaze na posao, preneli su ranije američki mediji.

Vozila metroa i autobusi po naređenju do daljeg zaobilaze Pentagon zbog policijske istrage.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRAJ DRAME ISPRED PENTAGONA Policajac izboden nasmrt, jedna osoba ranjena tokom pucnjave, napadač ubijen na licu mesta

Izvor: Blic, 03.Avg.2021

Tokom jutrošnje pucnjave na autobuskoj okretnici kod zgrade Pentagona u Vašingtonu, jedan oficir policije Pentagona je na smrt izboden nožem, a najmanje jedna osoba je pogođena tokom pucnjave, potvrdila su dva dobro upućena anonomna izvora.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.