Nariškin: Moguć vojni scenario posle napada na saudijska naftna postrojenja

Izvor: Vostok.rs, 18.Sep.2019, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nariškin: Moguć vojni scenario posle napada na saudijska naftna postrojenja

Šef ruske obaveštajne službe Sergej Nariškin izjavio je da je moguć vojni scenario posle napada na saudijska naftna postrojenja, ali da se on ipak nada mirnom rešenju.
„Vojni scenario je moguć nakon napada na naftne objekte Saudijske Arabije, ali se nadamo da će to pitanje biti rešeno mirnim putem“, rekao Nariškin.
Američki predsednik je nešto ranije izjavio da SAD ne žele rat sa Iranom, kojeg oni sumnjiče da je organizovao napad na objekte u Saudijskoj Arabiji.
On je dodao da je Vašington „spreman za vojni konflikt više nego bilo koja druga država“, dodavši da oni imaju najbolje oružje.

Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.