Izvor: Radio 021, 15.Avg.2019, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nalazi obdukcije milijardera Epstina pokazali da mu je slomljen vrat

Rezultati obdukcije osramoćenog milijardera Džefrija Epstina koji je počinio samoubistvo u zatvorskoj ćeliji, pokazuju da mu je slomljeno nekoliko vratnih pršljenova, objavio je "Vašington post".

Povrede upućuju na to da se obesio ili je zadavljen, objavio je "Vašington post" pozivajući se na anonimne izvore upoznate s rezultatima obdukcije.

Multimilioner i osuđeni seksualni prestupnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << koji je čekao suđenje zbog optužbi za trgovinu seksualnim robljem, pronađen je mrtav u subotu u njujorškom zatvoru. Rojtersov izvor je ranije rekao da je 66-godišnji Epstin pronađen obešen.

Državni tužilac Vilijam Bar zatražio je u utorak ostavku nadzornika saveznog zatvora i osudio "ozbiljne nepravilnosti" u zatvoru. Mediji su pisali kako stražari nisu dovoljno često proveravali Epstina i da su ga ostavili samog na tri sata.

Bar i ugledni američki zvaničnici zatražili su istragu njegove smrti.

Epstinu su nekada prijatelji bili predsednik Donald Tramp i bivši predsednik Bil Klinton.

Autor: Hina

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.