Izvor: Blic, 22.Nov.2017, 02:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI SLUČAJ SEKSUALNOG UZNEMIRAVANJA Otpušten legendarni američki novinar Čarli Rouz

Američka TV mreža CBS otpustila je poznatog novinara Čarlija Rouza nakon što je "Vašington post" objavio da ga je osam žena optužilo za seksualno zlostavljanje i uznemiravanje.

PBS i televizija Blumberg, takođe, su otkazali distribuciju programa sa intervjuima Čarlija Rouza.

Osam žena, od kojih su sve radile ili se prijavljivale za posao kod Rouza, optužuju ga da ih je dodirivao protiv njihove >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << volje, prenosi Glas Amerike.

"Žao mi je zbog toga. Poznajem Čarlija godinama. Tako je kako je. To je tužan slučaj", prokomentarisao je takođe legendarni američki novinar Leri King.

“Slušamo ove iskaze i želimo da se postaramo da sprečimo druge slučajeve takvog ponašanja, koji su ne samo u Holivudu već i širom sveta, na svakom radnom mestu, uvek i u svakom trenutku definitivno neprihvatljivi”, ocenio je poznati glumac i reditelj Kenet Brana.

Rouz se preko Tvitera izvinio zbog nedoličnog ponašanja. Slavni novinar je najnoviji u nizu poznatih ličnosti optuženih za seksualno zlostavljanje.

U Alabami, republikanski kandidat za Senat Roj Mur nastavlja da demantuje optužbe za seksualne prestupe pre više decenija, koji su se odnosili na tinejdžerke u vreme kada je on bio u svojim tridesetim. Mur je odbacio pozive istaknutih republikanaca da se povuče iz izborne trke za Senat. Prema anketama u Alabami, on zaostaje za svojim demokratskim rivalom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Otpušten legendarni američki novinar Čarli Rouz

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Nov.2017

Američka TV mreža CBS otpustila je poznatog novinara Čarlija Rouza nakon što je "Vašington post" objavio da ga je osam žena optužilo za seksualno zlostavljanje i uznemiravanje...PBS i televizija Blumberg, takođe, su otkazali distribuciju programa sa intervjuima Čarlija Rouza...Osam žena, od...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.