Melanija Tramp i Brižit Makron posetile izložbu Polu Sezanu

Izvor: Beta, 24.Apr.2018, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Melanija Tramp i Brižit Makron posetile izložbu Polu Sezanu

Prve dame SAD i Francuske, Melanija Tramp i Brižit Makron danas su posetile izložbu posvećenu Polu Sezanu u Nacionalnoj galeriji umetnosti u Vašingtonu na marginama državne posete francuskog predsednika Emanuela Makrona Sjedinjenim Američkim Državama.Prve dame su pola sata obilazile dela francuskog post-impresionističkog slikara u galeriji u kojoj je izloženo oko 60 Sezanovih slika.Obe su bile u beloj odeći. Melanija Tramp je nosila i veliki šešir, dok je Brižit Makron bila u cipelama s visokim potpeticama.Supruge dvojice predsednika imaju nekoliko zajedničkih tačaka, obe se zalažu za dobro obrazovanje svoje dece, vole visoku modu a njihovi supruzi nisu bili favoriti na mesta predsednika.Francuski mediji su ranije istakli da Brižit Makron govori engleski i da joj nije potreban prevodilac u razgovorima s Melanijom Tramp.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Supruge Makrona i Trampa posetile izložbu Sezanovih dela

Izvor: Blic, 24.Apr.2018

Prva dama SAD Melanija Tramp i supruga francuskog predsednika Brižit Makron, posetile su danas Nacionalnu umetničku galeriju u Vašingtonu i razgledale dela Pola Sezana, dok su dva predsednika razgovarala u Beloj kući.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.