Kirjos u Vašingtonu osvojio titulu posle tri godine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Avg.2022, 09:57

Kirjos u Vašingtonu osvojio titulu posle tri godine

Australijski teniser Nik Kirjos osvojio je titulu na ATP turniru u Vašingtonu, pošto je u finalu pobedio Japanca Jošihita Nišioku 6:4, 6:3.

Kirjos je stigao do prvog trofeja posle tri godine, kada je takođe u Vašingtonu u finalu pobedio sada svetskog broja 1 Rusa Danila Medvedeva.

Trijumf u Vašingtonu doneo mu je skok na ATP >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << listi za 26 pozicija i sada je 37. igrač sveta.

Takođe, uzeo je titulu i u dublu, zajedno sa Amerikancem Džekom Sokom, pobedom u finalu protiv Hrvata Ivana Dodiga i Amerikanca Austina Krajičeka 7:5, 6:4.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kirjos u Vašingtonu osvojio titulu poslije tri godine

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Avg.2022

Australijski teniser Nik Kirjos osvojio je titulu na ATP turniru u Vašingtonu, pošto je u finalu pobjedio Japanca Jošihita Nišioku 6:4, 6:3.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.