I mi smo analizirali šta su Vučić i Hoti potpisali - morate poštovati

Izvor: B92, 22.Jun.2021, 06:41

"I mi smo analizirali šta su Vučić i Hoti potpisali - morate poštovati"

Vašington -- Američka administracija saopštila da je Vašingtonski sporazum obaveza koja se mora poštovati.

U odgovoru za T7 iz administracije predsednika Džoa Bajdena na izjavu portparola kosovske vlade Perparima Krizeua da Vašingtonski sporazum nije pravno obavezujući, je rečeno da je sporazum u celini pažljivo analiziran.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Verujemo da zemlje imaju obavezu da poštuju sporazume koji su ranije sklopljeni, pa smo i mi analizirali sporazum koji su potpisali Aleksandar Vučić i Avdulah Hoti i zaključili da želimo da vidimo da strane nastavljaju da se kreću napred i povećavaju trgovinu", navedeno je u saopštenju.

Vašingtonski sporazum potpisan je u Beloj kući 4. septembra prošle godine u prisustvu tadašnjeg američkog predsednika Donalda Trampa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.