I Rusi s MMF u Vašingtonu: Sankcije dominantno pitanje

Izvor: B92, 21.Apr.2018, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Rusi s MMF u Vašingtonu: Sankcije dominantno pitanje

"Ovoga puta pitanje sankcija je bilo dominantno".

Predstavnici ruskog Ministarstva finansija sastali su se sa investitorima na marginama prolećnog zasedanja Medjunarodnog monetarnog fonda (MMF) i Svetske banke u Vašingtonu, a sastanak je pretežno bio fokusiran na pitanje antiruskih sankcija.

To je novinarima danas rekao ruski ministar finansija Anton Siluanov, prenosi Tas s.

"Imali smo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sastanak sa investitorima. Oni su zainteresovani za situaciju u Rusiji, sankcije, naš odgovor, načine saradnje sa sankcionisanim kompanijama, našu buduću finansijsku i budžetsku politiku, uključujući pozajmice u ovim okolnostima", rekao je on.

Kako je zaključio, "ovoga puta pitanje sankcija je bilo dominantno".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

I Rusi s MMF u Vašingtonu: Sankcije dominantno pitanje

Izvor: Capital.ba, 21.Apr.2018

VAŠINGTON, Predstavnici ruskog Ministarstva finansija sastali su se sa investitorima na marginama proljećnog zasjedanja Medjunarodnog monetarnog fonda (MMF) i Svjetske banke u Vašingtonu, a sastanak je pretežno bio fokusiran na pitanje antiruskih sankcija. To je novinarima danas rekao ruski ministar...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.