Hamnei: Iran neće pregovarati o nuklearnom i raketnom programu sa SAD

Izvor: Vostok.rs, 30.Maj.2019, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hamnei: Iran neće pregovarati o nuklearnom i raketnom programu sa SAD

Iran neće pregovarati o nuklearnom i raketnom programu sa SAD, izjavio je vrhovni iranski verski vođa ajatolah Ali Hamnei.
Hamneijeva izjava usledila je nakon što je iranski predsednik Hasan Rohani nagovestio da su razgovori Teherana i Vašingtona mogući ukoliko budu ukinute američke sankcije uvedene Islamskoj Republici. „Već smo rekli da nećemo pregovarati sa Amerikom, jer ti pregovori ne donose korist, već štetu“, rekao je Hamnei.

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Tramp: Ako Iran želi pregovore, ja sam na raspolaganju

Izvor: RTS, 30.Maj.2019

Američki predsednik Donald Tramp istakao je da će SAD, ako Iran želi pregovore, prihvatiti takvu inicijativu. . Donald Tramp je novinarima u Beloj kući rekao: "Ako žele da razgovaraju, ja sam na raspolaganju", prenosi...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.