Denver bolji od Finiksa, Kingsi slavili u Vašingtonu

Izvor: Beta, 25.Nov.2019, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Denver bolji od Finiksa, Kingsi slavili u Vašingtonu

Košarkaši Denvera pobedili su u noći izmedju nedelje i ponedeljka ekipu Finiksa sa 116:104, a trijumf je upisao i Sakramento koji je bio bolji od Vašingtona sa 113:106.Nagetsi su zabeležili 12. pobedu od početka sezone, petu u nizu, a najzaslužniji za to bili su Pol Milsap sa 23 poena, odnosno Džamal Marej i Vil Barton koji su ubacili po 22.Nikola Jokić je za 32 minuta na terenu postigao osam poena, uz 13 skokova i pet asistencija.U redovima Finiksa najefikasniji je bio Čejk Dialo sa 22 poena, dok je Dario Šarić dodao 18 poena i 17 skokova. Kingsi su slavili u Vašingtonu predvodjeni Harisonom Barnsom koji je postigao 26 poena i Bogdanom Bogdanovićem koji je uz 21 poen upisao i po četiri skoka i asistencije. Nemanja Bjelica je postigao šest poena uz 12 skokova.Na drugoj strani, najbolji je bio Bredli Bil sa 20 poena.Košarkaši Dalasa pobedili su Hjuston u gostima sa 137:123 uz još jednu sjajnu partiju Luke Dončića koji je postigao 41 poen, uz šest skokova i deset asistencija.Njega su najbolje pratili Tim Hardavej sa 31 poenom i Kristaps Porzingis sa 23 poena i 13 skokova. Boban Marjanović nije igrao.U trećem uzastopnom porazu Hjustona najbolji je bio Džejms Harden sa ...
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

JOKIĆ BOLJI U SRPSKO-HRVATSKOM OBRAČUNU: Denver pobedio Finiks, Bogdan vodio Kingse do trijumfa (VIDEO)

Izvor: Kurir, 25.Nov.2019

Košarkaši Denvera pobedili su ekipu Finiksa sa 116:104, a trijumf je upisao i Sakramento koji je bio bolji od Vašingtona sa 113:106.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.