Deluje obećavajuće, Kokoškov uzeo meru šampionu!

Izvor: Sportske.net, 09.Okt.2018, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deluje obećavajuće, Kokoškov uzeo meru šampionu!

Nastavljena predsezona, Sansi odavno nisu bolje izgledali...

Feniks se raspucao protiv Voriorsa, Stef Kari i Durant su bili na terenu, Grin i Tompson odmarali, Sansi su pojačani veteranima Arizom (17) i Andersonon (18 poena) slavili pobedu.

Kokoškov je izgleda složio napad koji je šutirao trojke 42%, napravio nekoliko sjajnih akcija, imao 29 asistencija, deluje obećavajuće. Deandre Ejton, top pik drafta ponovo odličan sa 18 poena, 7 skokova. Tim iz Arizone i dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bez najboljeg igrača, Devina Bukera...

Sledeća utakmica je verovatno najaktraktivnija u predsezoni, Lejkersi protiv Voriorsa u sredu...

Vašington je slavio u Njujorku, Bil i Džon Vol su predvodili Vizardse koji su iskoristili mnogo grešaka Niksa, domaćin je prodao 21 loptu, derbi Floride je završio tesnom pobedom Majamija, umalo nisu izgubili +19 u finišu, Rodni MekGruder igra sjajno u predsezoni, 19 poena, od toga 9 u poslednjem kvoteru, praktično je održao tim. Dragić 16 poena, 5 asistencija, Vučević impresivan 22 poena, 14 skokova.

Kemba Voker je sa 20 poena vodio Šarlot do pobede nad Čikagom, Netsi su nakon produžetka slavili protiv Pistonsa, najbolja partija D'Anđela Rasela u predsezoni, 25 poena za bivšeg pleja Lejkersa.

Indijana je slavila protiv divizijskog rivala Klivlenda, Oladipo 23 poena, Sabonis igra sjajno 16 poena, 12 skokova, bez Lova, Kavsi su pretrpeli prvi poraz u presezoni, Žižić je ubacio 6 poena, Čedi Osman 5, veteran Korver sa četiri trojke i 17 poena najefikasniji u ekipi iz Ohaja.

Golden Stejt - Feniks 109:117

Njujork - Vašington 98:110

Majami - Orlando 90:89

Šarlot - Čikago 110:104

Detroit - Bruklin 108:110 pr.

Klivlend - Indijana 102:111

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.