Izvor: Nezavisne Novine, 18.Okt.2019, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delegacija Vlade RS i predstavnici MMF-a o efektima reformi

BANJALUKA - Delegacija Vlade Republike Srpske upoznala je u Vašingtonu predstavnike MMF-a o efektima reformskih procesa, te mjerama koje je Srpska preduzela s ciljem fiskalne i finansijske konsolidacije, sa posebnim naglaskom na nastavak reformskih procesa koji su potvrđeni i nedavno potpisanim dokumentom Zajedničke socioekonomske reforme.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Delegacija Vlade Republike Srpske u Vašingtonu o efektima reformi

Izvor: Capital.ba, 19.Okt.2019, 08:00

BANJALUKA,  Delegacija Vlade Republike Srpske upoznala je juče u Vašingtonu predstavnike MMF-a o efektima reformskih procesa, te mjerama koje je Srpska preduzela s ciljem fiskalne i finansijske konsolidacije, sa posebnim naglaskom na nastavak reformskih procesa koji su potvrđeni i nedavno potpisanim...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.