Izvor: Blic, 21.Jan.2021, 15:31

"DO KRAJA MARTA GARANTNA ŠEMA VREDNA MILION DOLARA" Mali potpisao sporazum za početak aktivnosti DFC u Srbiji

Ministar finansija Siniša Mali i ambasador SAD u Srbiji Entoni Godfri potpisali su danas Međudržavni sporazum o podsticanju investicija, koji je preduslov za otpočinjanje aktivnosti američke Međunarodne razvojne korporacije (DFC) u Srbiji i potvrda da se sporazum iz Vašingtona i dalje primenjuje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mali i Godfri: Potpisan sporazum za početak aktivnost DFC u Srbiji

Izvor: OkRadio.rs, 21.Jan.2021

BEOGRAD - Ministar finansija Siniša Mali i ambasador SAD u Srbiji Entoni Godfri potpisali su danas Međudržavni sporazum o podsticanju investicija, koji je preduslov za otpočinjanje aktivnosti američke Međunarodne razvojne korporacije (DFC) u Srbiji i potvrda da se sporazum iz Vašingtona i dalje...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.