Izvor: Blic, 21.Nov.2020, 17:14

DIPLOMATSKA SLUŽBA NAPREDNE SRBIJE Koja zemlja ima 50 diplomata u rezervi, spremnih da odmah idu u svet? A ne može se od 50 vojnika-redova napraviti 50 GENERALA

Kad onoliko voli da govori o nezadrživom rastu i napretku koji je Srbiji donela njegova vlast, Aleksandar Vučić bi mogao da proširi repertoar pričom o rekordnom uspehu u - obezvređivanju diplomatske službe. I to ne samo zato što se potpuna uzurpacija vlasti vidi i u isključivanju diplomatskih predstavnika iz važnih državnih poslova, kao što se, prema izveštajima, desilo tokom njegove septembarske posete Vašingtonu, već i zato što je diplomatska služba u ovom trenutku desetkovana temeljnije nego ikad ranije. A nije da je o stanju u diplomatskim predstavništvima i pre naprednjaka baš vođena ozbiljna briga. Naprotiv.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.