DEVOJČICA NESTALA PRE 18 GODINA POJAVILA SE U TIKTOK SNIMKU: Izgledala kao beskućnica, a onda je usledio šok (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2021, 13:20

DEVOJČICA NESTALA PRE 18 GODINA POJAVILA SE U TIKTOK SNIMKU: Izgledala kao beskućnica, a onda je usledio šok (FOTO/VIDEO)

Devojčica je nestala 2003. godine

Dan pre svog petog rođendana, Sofija Huarez nestala je iz svog rodnog grada Kenvika u Vašingtonu. Incident koji se dogodio 2003. godine ostavio je njenu porodicu skrhanu, a policija je nažalost imala jako malo tragova. Šta se desilo sa malom Sofijom je od tada ostaje misterija.

Iako je prošlo 18 godina otkako je iko video Sofiju, čini se da je možda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slučajno pronađena na ulicama Kulijakana u Meksiku. Pomenuti video je naravno našao svoj put do policije iz Vašingtona koja je zaprepašćena tvrdnjama koje je nepoznata devojka iznela na snimku.

Naime, na video snimku devojka tvrdi da ima oko 22 godine, što je samo godinu dana manje nego što bi Sofija imala ove godine. Objašnjava da jako ne voli rođendane i da veruje da je bila oteta kao dete. Specijalni istražitelj iz policije okruga Kenvik, Al Vehner bio je zapanjen ne samo tvrdnjama devojke, već i njenom fizičkom sličnošću sa Sofijom Huarez.

- Ako uporedite njene osobine prikazane na video snimku sa fotografijama Sofije i fotografijama progresije starosti, postoje neke vrlo očigledne fizičke sličnosti. Naše interesovanje očigledno je podstaknuto njenom izjavom traumatičnog događaja koji se dogodio dok je bila mala, konkretno u vreme svog rođendana - rekao je Vehner.

Ubrzo nakon što je video snimljen, žena je napustila trg gde je snimak napravljen i još uvek nije pronađena. Tvrdila je da je beskućnik, što dalje otežava mogućnost da bude pronađena.

Bilo je to 4. februara 2003. godine, kada je četvorogodišnja devojčica pratila dečka svoje bake do prodavnice. Policija veruje da je ona oteta nakon što je pomenuti muškarac nesvesno napustio radnju bez nje. Huarez je u to vreme živela nedaleko od prodavnice.

Između 20.00 i 21.15 neko ju je zgrabio dok je pokušavala da ode kući. Jedan svedok je tvrdio da je tog dana video devojčicu njenog opisa kako plače dok su je odvozili u svetlo plavom ili srebrnom kombiju bez prozora. Sofiji se nakon toga gubi svaki trag.

Ovo poslednje poglavlje u slučaju započelo je kada je meksička TikTok ličnost intervjuisala nepoznatu devojku na trgu u jednom gradiću u Meksiku. TikTok-er koji obično snima komične situacije sa ljudima na ulici, naišao je slučajno na nepoznatu devojku koja mu je ispričala svoju tragičnu i pomalo bizarnu životnu priču.

Pored uverenja da je možda kidnapovana, dodala je da nije znala da li je iz Amerike ili Meksika. I nadala se da će je porodica možda moći pronaći - izjavila je ona.

Nakon mora komentara, pa čak i poziva policiji u Vašingtonu, o tome da li bi nepoznata devojka mogla zaista biti nestala Sofija Huarez, policija je objavila fotografije progresije starosti kako bi Huarez mogla izgledati u različitim fazama njenog života.

Nažalost jedini način da se dođe do istine, jeste da se devojka sa snimka pronađe, što još ni policija ni autor TikToka nisu uspeli.

Iako postoje sumnje da devojka sa video snimka nema nikakve veze sa Sofijom Huarez, policija još uvek traga za njom na ulicama Meksika, u nadi da će rešiti misteriju.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.