Bostonu derbi istoka, veliki peh za Voriorse

Izvor: RTS, 31.Okt.2019, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bostonu derbi istoka, veliki peh za Voriorse

Boston Seltiksi savladali su u derbiju istoka Milvoki Bakse u TD gardenu rezultatom 116:105. Golden stejt je zabeležio poraz od Finiksa 121:110 ali i ostao bez Stefa Karija koji je doživeo prelom šake. "Revolveraški" obračun Vašingtona i Hjustona pripao "Raketama" uz 59 poena neverovatnog Džejmsa Hardena.
U derbiju Istoka, Boston je pobede stigao posle velikog preokreta u drugom poluvremenu. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Tim iz Milvokija imao je 16 poena prednosti posle druge deonice (58:42), ali su "Kelti" odigrali neverovatnu treću četvrtinu (38:18) i pred svojim navijačima odneli pobedu u Bostonu.
Seltikse je predvodio fantastični Kemba Voker sa 32 poena, uz po šest skokova i asistencija. Pomoć je imao u Džejsonu Tejtumu koji je dodao 25 poena. U redovima Baksa Kris Midlton imao je 24, a Janis Adetokunbo 22 poena, 14 skokova i pet asistencija.
Golden stejt zabeležio je novi poraz, ovaj put od Finiks Sansa 121:110.

Ekipu Stiva Kera još više može da zabrine povreda Stefa Karija koji je doživeo prelom šake leve ruke i očekuje ga duža pauza.
Lom šake Karija, u situaciji kada je na njega pao centar Sansa Eron Bejns, novi je udarac za Golden Stejt, nakon što će biti duže odsutan i Klej Tompson.
Upravo je Bejns dao veliki doprinos trijumfu Finiksa sa 24 poena, 13 skokova i sedam asistencija, dok je Devin Buker ubacio 31.
Hjuston Rokitsi pobedili su Vizardse u Vašingtonu u pravom "revolveraškom obračunu" 159:158.
Sa jedne strane briljirao je neverovatni Džejms Harden sa 59 poena i devet asistencija, dok je ekipu Vašingtona predvodio Bredli Bil sa 46 poena i osam asistencija.

Pobedi Raketa doprineli su i Klint Kapela sa 21 poenom i 12 skokova, dok je Rasel Vestbruk ostvario novi tripl-dabl sa 17 poena, 10 skokova i 12 asistencija.
Juta je iznenadila Los Anđeles Kliperse 110:96. Najzaslužniji za pobedu Džezera bio je Majk Konli sa 29 poena i pet asistencija, a pratio ga je Donovan Mičel sa 24 koša. U redovima Klipersa, za koje nije igrao Kavaj Lenard, Lu Vilijams zabeležio je 24 poena.
Aktuelni šampion Toronto slavio je nad nad Detroit Pistonsima 125:113 uz odličnu partiju Paskala Sijakama koji je postigao 30 poena. Pratio ga je Kajl Lauri sa 20 poena iz osam asistencija.
Filadelfija je pobedom nad Minesotom 117:95 zadržala maksimalan učinak u novoj sezoni NBA lige u duelu koji je obeležila tuča centara Džoela Embida i Karla Entoni-Taunsa. Seventisikserse predvodio je Džoel Embid sa 19 poena.
Kompletne rezultate i tabelu pogledajte ovde. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bostonu derbi istoka, veliki peh za Voriorse (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Okt.2019

Boston Seltiksi savladali su u derbiju istoka Milvoki Bakse u TD gardenu rezultatom 116:105. Golden stejt je zabeležio poraz od Finiksa 121:110 ali i ostao bez Stefa Karija koji je doživeo prelom šake. "Revolveraški" obračun Vašingtona i Hjustona pripao "Raketama" uz 59 poena neverovatnog Džejmsa...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.