Bogdanović odličan za pobedu Sakramenta u Vašingtonu, Bjelica solidan

Izvor: RTS, 25.Nov.2019, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanović odličan za pobedu Sakramenta u Vašingtonu, Bjelica solidan

Srpski košarkaši Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica postigli su 21, odnosno šest poena u pobedi Sakramento kingsa nad Vašington vizardsima od 113:106 u NBA ligi.
Nakon slabog starta, Sakramento kingsi pronašli su formu i beleže bolje rezultate u nastavku NBA lige. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Ovoga puta su kao gosti pobedili Vašington vizardse.

Nemanja Bjelica u odsustvu Beglija nastavlja da mečeve igra u startnoj petorci, a protiv Vizardsa na parketu se zadržao 29 minuta, postigao šest poena, uz 12 skokova i po tri asistencije i krađe.
Jedan od najboljih pojedinaca u redovima Kingsa bio je Bogdan Bogdanović. Za 28 minuta sa klupe, postigao 21 poen i imao po četiri skoka i asistencije.
Poenterski lider u pobedi bio je Barns sa 26 poena, Hild je dodao 18, a Holms 16.
U redovima domaće ekipe najefikasniji bili su Bil sa 20 i Tomas sa 17 poena.
Sakramento nakon 15 mečeva ima učinak od sedam pobeda i osam poraza i deveta je ekipa na Zapadnoj konferenciji, dok je Vašinton na istoj poziciji na Istoku, sa pet pobeda u 14 mečeva.
Rezultati ostalih sinoćnih mečeva:
Hjuston – Dalas 123:137
Njujork – Bruklin 101:103
Vašington – Sakramento 106:113
Klipers – Nju Orleans 134:109.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bogdanović vodio Kingse do pobede, Jokić ispod svog nivoa (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 25.Nov.2019

Kuca Sakramento na vrata tog famoznog osmog mesta koje vodi u plej-of. Jeste, daleko je još do doigravanja, ali je uvek lepše kada se drži glava iznad vode i kada sam kontrolišeš svoju sudbinu. Kingsi su dobili još jedan meč, treći od poslednja četiri. Srušen je Vašington i to u gostima, uz...

Nastavak na MozzartSport.com...

Bogdanovićev 21 poen u pobedi Sakramenta, Bjelica solidan (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Nov.2019

Srpski košarkaši Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica postigli su 21, odnosno šest poena u pobedi Sakramento kingsa nad Vašington vizardsima od 113:106 u NBA ligi...Nakon očajnog starta, Sakramento kingsi pronašli su formu i beleže bolje rezultate u nastavku NBA lige. Nova pobeda upisana je nad...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.