Boban proveo četiri minuta, Teo ni minut, Grin pogodio za pobedu Toronta

Izvor: Vesti-online.com, 21.Nov.2018, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boban proveo četiri minuta, Teo ni minut, Grin pogodio za pobedu Toronta

Košarkaši Los Anđeles Klipersa poraženi su u noći između utorka i srede od Vašington Vizardsa sa 125:118.

Srpski centar Boban Marjanović dobio je priliku da zaigra samo četiri minuta i u tom periodu nije uspeo da se upiše u listu strelaca. Nije imao ni skok ni asistenciju ili blokadu, a iz igre je pokušao samo jednom. Miloš Teodosić ni ovog puta se nije našao u postavi Klipersa odlukom trenera.

Najefikasniji je kod pobednika bio Džon Vol sa 30 poena >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << uz osam asistencija, Bredli Bil je imao 27 i sedam dodavanja, a Džef Grin 20 poena.

Kod Klipersa je bolji od ostalih bio Tobajas Heris sa 29 poena, a Montrezl Herel je ubacio 20. Lu Vilijams i Gilgios-Aleksander su imali po 17.

.

D'Angelo Russell led the @BrooklynNets to the 104-92 road victory! #WeGoHard pic.twitter.com/gcD7Osf3oT— NBA (@NBA) November 21, 2018

Klipersi su vodili tokom većeg dela meča, a počeli su da se odvajaju već u prvoj četvrtini koševima Ejverija Bredlija, te Herisa Gilgeos-Aleksandera.

Košarkaši Toronto Reptorsa pobedili su Orlando Medžik sa 93:91, a pobedu su upisali i Portland Trejlblejzersi. Bruklin Netsi su bili bolji od Majami Hita sa 104:92, dok su Portland Trejlblejzersi savladali Njujork Nikse 118:114.

Najefikasniji je kod pobednika bio Kavaj Lenard sa 18 poena, Paskal Sijakam je imao 15, Ibaka 14, a Grin 13. U Orlandu je 27 poena imao Evan Furnije, 16 Aron Gordon, a 14 Nikola Vučević.

Toronto je ovom pobedom nastavio da dominira na Istoku sa 14-4, a Orlando je osmi sa 9-9.Bruklin izgleda bolje nego proteklih godina i nalazi se nadomak plej-of zone sa osam pobeda i deset poraza.

U izjednačenoj utakmici u kojoj nijedna ekipa nije uspevala da se značajnije odlepi, prevagu su Bruklinu doneli Demare Kerol i Spenser Dinvidi, te Dianđelo Rasel kada "se lomilo" u poslednjoj četvrtini. Rasel je imao 20 poena, Dinvidi 16, Alen 13, a Kerol 11 u Bruklinu, a Hasan Vajtsajd je za Hit ubacio 21 poen i imao čak 23 skoka.

Trejblejzersi su savladali Njujork u uobičajenom scenariju po kom je dvojac Mekolum-Lilard vodio Portland do pobede. Mekolum je imao 31, Lilard 29 poena, a u dresu Njujorka je dominirao Tim Hardavej Džunior sa 32 poena, dok je Burk ubacio 19.

Igrači prvoplasirane ekipe na Zapadu su ostali prisebniji do kraja i upisali 12. trijumf uz pet poraza.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.