Bela kuća: Ivanka Tramp nije kandidat za predsednika Svetske banke

Izvor: Večernje novosti, 15.Jan.2019, 01:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bela kuća: Ivanka Tramp nije kandidat za predsednika Svetske banke

Kćerka američkog predsednika Donalda Trampa, Ivanka Tramp, nije kandidat za predsednika Svetske banke, saopšteno je iz Bele kuće VAŠINGTON - Kćerka američkog predsednika Donalda Trampa, Ivanka Tramp, nije kandidat za predsednika Svetske banke, saopšteno je iz Bele kuće."Fajnenšel tajms" je ranije objavio da se ime Ivanke Tramp pojavljuje kao jedno od mogućih kandidata za tu poziciju.Zamenik direktora za komunikacije Bele kuće Džesika Dito rekla je da ti navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << nisu tačni.PROČITAJTE JOŠ - Trampova kćerka Ivanka kandidat za predsednika Svetske banke Ona je, međutim, navela da su ministar finansija Stiven Mnučin i v.d. šefa kabineta Mik Malveni zatražili od Ivanke Tramp da "pomogne u procesu nominacije američkog kandidata s obzirom na to da u poslednje dve godine blisko sarađuje s rukovodstvom Svetske banke", prenosi portal "Politiko".Ivanka Tramp je, inače, viši savetnik svog oca, predsednika SAD.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Bela kuća: Ivanka Tramp nije kandidat za predsednika Svetske banke

Izvor: Blic, 15.Jan.2019

Kćerka američkog predsednika Donalda Trampa, Ivanka Tramp, nije kandidat za predsednika Svetske banke, saopšteno je iz Bele kuće.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.